Rólunk

Cégünk története 1962-ig nyúlik vissza, ekkor épült meg az első kóolajfinomító Koreában. Magyarországon a termelés 2020 második felében, a tömeggyártás pedig 2021-ben kezdődött meg, a mintegy 140 ezer négyzetméter területű gyárunkban.

Célunk, hogy az elektromos jármű akkumulátorok gyártását a kezdeti folyamatoktól egészen a késztermék előállításáig biztosítva az autóipar teljes körű partnerei legyünk. Az SK Innovation csúcstechnológiát fejleszt a világszerte növekvő elektromos jármű akkumulátorok iránti igény kielégítésére.

A világ autógyártói számára értékajánlatunkat megalapozó tényezők többek között a globális energia-piaci szerepünk egyedisége, 28 éves tapasztalatunk akkumulátor fejlesztés és gyártás terén, piacvezető kutatás és technológiánk, elismert gyártási színvonalunk, globális partnerségi modellünk és kifinomult megoldások szolgáltatása az akkumulátor teljes értékláncában.

Büszkék vagyunk a nagy autógyártókkal kötött megbízható partnerségünkre, és arra, hogy egy koreai belföldi piacot kiszolgáló cégből mára egy Ázsiát, Európát és az USA-t átívelő globális szereplővé nőttük ki magunkat. Környezettudatos szemléletünk révén fejlett újrahasznosítási modelleket és technológiákat építünk ki a globális akkumulátor-ökoszisztémában.

Az SKBM története

Cégnév

SK Battery Manufacturing Kft.

Státusz

2. termelőüzem

Üzem

140.000 m2
ipar 4.0 technológia

Munkavállalóink létszáma

1018 kolléga

Ahogy kollégáink jellemeznek minket:

„Az SKBM számomra modern, dinamikus, innovatív, emberközpontú.”

„Műszakvezetőként büszkeséggel tölt el, hogy profi csapatunkkal már több tízezer akkumulátor gyártásában működtünk közre.”

„Csatlakozásom óta számos tréningen tanulhattam és fejlődhettem, hogy még jobb szakemberként vehessek részt a jövő energiaforrásának előkészítésében.”

„Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan csapat részese lehetek, aminek célja egy fenntartható jövő teremtése.”

„Az SKBM-nél lehetőségem adódik az export és import folyamatok kialakítására, melyek elősegítik a nyersanyag és késztermék áramlást egészen Koreától Amerikáig.”

„Az SKBM-nél egy igazán modern és dinamikusan fejlődő vállalat aktív tagjaként fejleszthetem tudásomat.”

Tudtad, hogy